Tilbud

Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Red Lily

Slut med kølige aftener – tag denne Columbia Fast Trek II-fleecetrøje på til den kolde sæson. Den er lavet af 100% polyester, der både isolerer og transporterer sved væk fra kroppen. Den komfortable fleecetrøje har et let, viskoseindlæg indvendigt, der er med til at holde varme og komfort. Den har ribkanter, der sikrer et godt pasform, samt praktiske lommer og et stilfuldt allover-mønster. Denne fleecetrøje er den perfekte løsning til afslappende aftener og weekendudflugter.

DKK kr. 419,95
kr. 599,95
Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Red Lily
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia SportswearEAN: 192660025698 Varenummer (SKU): 9613601857575108 Kategori:

Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Red Lily

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Red Lily fra producenten Columbia Sportswear måske det helt rigtige til dig. Med Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Red Lily er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Red Lily i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Red Lily online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

192660025698