Tilbud

Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Black

Nyd den ultralette komfort af Columbia Sportswear’s Fast Trek Light Fleecetrøje til Herre. Dette lette og behagelige stykke tøj er lavet af Polartec 100 kvalitet, der består af 100% polyester. Stoffet gør, at tøjet ikke absorberer fugt, men stadig holder dig varm og komfortabel. Fleecetrøjen har en fuld lynlås, to sidelommer og en elastisk bund og ærmer. Den kommer i et moderne sort design, der er perfekt til udendørs aktiviteter eller at afslutte din daglige garderobe. Uanset om du leder efter et let og varmt stykke tøj, der er velegnet til alt fra fritid til fritidsbrug, Columbia Fast Trek Light Fleecetrøje til Herre er det perfekte valg.

DKK kr. 419,95
kr. 599,95
Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Black
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia SportswearEAN: 0190893438926 Varenummer (SKU): 9613600362230007 Kategori:

Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Black

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Black fra brandet Columbia Sportswear måske det helt rigtige til dig. Med Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Black er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Black i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Black på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

190893438926