Tilbud

Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Carnelian Red

Opdag Columbia Sportswear’s Fast Trek Light Full Zip Fleece til mænd i den smukke farve Carnelian Red. Her får du en ultra let fleecetrøje, lavet af Polartec 100 kvalitetsmateriale af 100% polyester. Fleecen absorberer ikke fugten, men holder dig varm og behagelig, uanset vejret. Den har et justerbart hætte- og håndledsstykke, lynlås lommer og en regulær pasform. Trøjen er et ideelt valg til at holde dig varm og komfortabel, så du kan nyde din tid udendørs.

DKK kr. 419,95
kr. 599,95
Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Carnelian Red
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia SportswearEAN: 193553465799 Varenummer (SKU): 9613600317748504 Kategori:

Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Carnelian Red

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Carnelian Red fra brandet Columbia Sportswear måske det helt rigtige for dig. Med Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Carnelian Red er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Carnelian Red i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleece Mens, Carnelian Red online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

193553465799