Tilbud

Columbia Juniper Ridge Down Parka Womens, Olive Green

Opdag den varme og altid stilfulde Columbia Juniper Ridge Dame Dunjakke – en perfekt jakke til vinteren. Den er udstyret med Fillpower 650 dunfor, der sikrer, at du holder varmen. Den kraftfulde, vind- og vandtætte Omni-Tech membran giver maksimal beskyttelse mod elementerne. Desuden forbedres komforten betydeligt af den termoreflekterende Omni-Heat på indersiden. Jakken er skåret så den når til midt på låret og har et professionelt udseende. Med Columbia Juniper Ridge Dame Dunjakke kan du holde dig varm og tør hele vinteren.

Columbia Juniper Ridge Down Parka Womens, Olive Green
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia Sportswear
EAN: 194895720423
Varenummer (SKU): 9613601042328886 Kategorier: ,

Columbia Juniper Ridge Down Parka Womens, Olive Green

Er du på udkig efter nyt Dunjakker grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Columbia Juniper Ridge Down Parka Womens, Olive Green fra brandet Columbia Sportswear måske det helt rigtige til dig. Med Columbia Juniper Ridge Down Parka Womens, Olive Green er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Columbia Juniper Ridge Down Parka Womens, Olive Green i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Columbia Juniper Ridge Down Parka Womens, Olive Green online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

194895720423