Columbia Trailstorm Ascend WP Mens, Black / Night Wave

Columbia Trailstorm Ascend WP Vandresko til mænd giver en vind- og vandtæt pasform, så du kan tage på lange vandreture uden at bekymre dig om vejret. Skaftet er lavet af et blødt mesh med læderforstærkninger for ekstra støtte, mens mellemsålen er lavet af Techlite EVA skum, der giver et højt energi-return og træder let og komfortabelt igennem terrænet.

Columbia Trailstorm Ascend WP Mens, Black / Night Wave
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia Sportswear
EAN: 0195979752187
Varenummer (SKU): 9613600860907565 Kategorier: ,

Columbia Trailstorm Ascend WP Mens, Black / Night Wave

Leder du efter nyt Ascenders grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Columbia Trailstorm Ascend WP Mens, Black / Night Wave fra producenten Columbia Sportswear måske det helt rigtige til dig. Med Columbia Trailstorm Ascend WP Mens, Black / Night Wave er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Columbia Trailstorm Ascend WP Mens, Black / Night Wave i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Columbia Trailstorm Ascend WP Mens, Black / Night Wave online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195979752187