Deerhunter – Bamboo Sokker – 3 pak

De Deerhunter Bamboo Sokker – 3 pak er ideelle til dig, der søger komfort og varme. Med et blødt og åndbart yderstof af 70% Viskose (Bambus), 28% Polyamid og 2% Elasthan, sikres ultimativ komfort og varme. Perfekte til både jagt og hverdag. Disse sokker skal vaskes med lignende farver for at opretholde farven og kvaliteten. Komforten er garanteret med disse Deerhunter Bamboo Sokker.

Deerhunter Bambus Sokker, 3 par Art Green 36/39
4.5
Deerhunter - Bamboo Sokker - 3 pak
5
Deerhunter - Bambussokker - 3-pak (Green) - 36/39
5
3-Pak Bamboo Sokker - 40/43
4.5
Deerhunter Bamboo Sokker - 3 pak Green 36/39
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HUNTERS' POINT
EAN: 5702827156278
Varenummer (SKU): 5058101601304148 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring HUNTERS' POINT´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Deerhunter – Bamboo Sokker – 3 pak

Leder du efter nyt Sokker udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Deerhunter – Bamboo Sokker – 3 pak fra brandet HUNTERS' POINT øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Deerhunter – Bamboo Sokker – 3 pak er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Deerhunter – Bamboo Sokker – 3 pak i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Deerhunter – Bamboo Sokker – 3 pak på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5702827156278