Deerhunter – Heat Game jakke (Camouflage) – 46 (S)

Denne moderne Deerhunter-jakke er designet til at holde dig varm gennem de koldeste måneder. Den er udstyret med et effektivt varmesystem, der består af tre varmeelementer fordelt på overkroppen. De vandtætte og lydsvag stof og tapede sømme giver samtidig ekstra beskyttelse mod elementerne. Jakken har desuden praktiske features såsom to-vejs lynlås med stormlås, justerbar hætte, indvendige lommer og elastikkede ribkantninger for optimal komfort. Denne vinterjakke fra Deerhunter er et must-have for dig, der søger et moderne og funktionelt look.

DKK kr. 3.099,00
Deerhunter - Heat Game jakke (Camouflage) - 46 (S)
5
DKK kr. 3.099,99
Deerhunter Heat Game Jakke REALTREE MAX-7® 46
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DeerhunterEAN: 5702827204184 Varenummer (SKU): 8757802108687802 Kategori:

Deerhunter – Heat Game jakke (Camouflage) – 46 (S)

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Deerhunter – Heat Game jakke (Camouflage) – 46 (S) fra producenten Deerhunter øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Deerhunter – Heat Game jakke (Camouflage) – 46 (S) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Deerhunter – Heat Game jakke (Camouflage) – 46 (S) i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Deerhunter – Heat Game jakke (Camouflage) – 46 (S) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5702827204184