Deerhunter – Ram kasket (Elmwood)

Ram Kasketten fra det danske mærke Deerhunter er udviklet for at holde dit hoved sikkert og varmt i al slags vejr. Elmwood kasketten er udstyret med en Deerhunter Stormliner membran, der gør den vandafvisende, men stadigt tillader hovedet at ånde. Kasketten giver dig optimal beskyttelse mod vind og vejr.

Deerhunter - Ram kasket
5
Deerhunter Ram Kasket Elmwood One Size
4.5
Ram Kasket - Elmwood - One Size
4.5
Deerhunter Ram Kasket
4.5
Deerhunter - Ram kasket (Elmwood)
5
Deerhunter Ram Cap
5
Deerhunter Ram Cap 62 / 63
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Deerhunter
EAN: 5702827170281
Varenummer (SKU): 8757802088470457 Kategori:

Deerhunter – Ram kasket (Elmwood)

Leder du efter nyt Jagttøj grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Deerhunter – Ram kasket (Elmwood) fra producenten Deerhunter måske det helt rigtige til dig. Med Deerhunter – Ram kasket (Elmwood) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Deerhunter – Ram kasket (Elmwood) i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Deerhunter – Ram kasket (Elmwood) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5702827170281