Deerhunter – Rusky Termo Sokker – 25cm

Undgå at fryse fødderne med Deerhunter’s specialudviklede Rusky termosokker. Med en komfortabel pasform, lang polstring i fiberpels og egnet til lave temperaturer, vil disse sokker holde dine fødder varme og behagelige. Med en længde på 25 cm er disse sokker lavet af 91% akryl, 5% polyester og 3% elastan, der alle bidrager til at give dine fødder optimal komfort. Få den bedste beskyttelse mod kulde med Deerhunter – Rusky Termo Sokker!

DKK kr. 99,00
Deerhunter - Rusky Termo Sokker - 25cm
5
DKK kr. 99,00
Deerhunter - Rusky termosokker - 25cm (Forest Night) - 40-43
5
DKK kr. 99,99
Deerhunter Rusky Termo Sokker - 25cm Forest Night 40/43
4.5
DKK kr. 119,95
Deerhunter Rusky Thermo Socks - 25 cm, Forest Night
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DeerhunterEAN: 5702827071045 Varenummer (SKU): 5058100907817998 Kategori:

Deerhunter – Rusky Termo Sokker – 25cm

Leder du efter nyt Sokker grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Deerhunter – Rusky Termo Sokker – 25cm fra producenten Deerhunter måske det helt rigtige for dig. Med Deerhunter – Rusky Termo Sokker – 25cm er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Deerhunter – Rusky Termo Sokker – 25cm i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Deerhunter – Rusky Termo Sokker – 25cm online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5702827071045