Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – lange

Uld Sokker De Luxe fra Deerhunter giver den ultimative luksus. Disse klassiske lange jagtsokker er fremstillet i en deluxe udgave med ekstra blød frotté ved sål, tå og hæl. Fyldt med frotté foer indvendig, forstærkning ved hæl og tå samt et rib design ved ankel og over fod for at holde på plads. Uld Sokker De Luxe kommer i tone Professional, fremstillet af 40% uld, 40% acrylic og 20% Poly, og giver den perfekte balance mellem stil og komfort.

Deerhunter Lange Uld Sokker Deluxe 44/47
4.5
Deerhunter - Uld Sokker De Luxe - lange
5
Deerhunter - Uldsokker deluxe lang (Grape Leaf) - 44/47
5
Deerhunter Uld Sokker De Luxe - lange Grape Leaf 44/47
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Deerhunter
EAN: 5702827156599
Varenummer (SKU): 5058100613463973 Kategori:

Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – lange

Leder du efter nyt Sokker udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – lange fra brandet Deerhunter måske det helt rigtige for dig. Med Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – lange er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – lange i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – lange online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5702827156599