ECCO – MX Slip-on sko (Sort) – 40

Inspireret af quiltede puff-jakker er ECCO MX designet til at give dig enestående varme og komfort. Den robuste motocross-inspirerede ydersål giver dig optimal greb og stabilitet, selv når du befinder dig udenfor, mens det PrimaLoft® fleece-froteret på oversiden af foden sørger for isolerende varme. Fås nu i det sorte design og i størrelse 40. Vælg ECCO MX Slip-On sko og oplev den ulidelig lækre komfort.

DKK kr. 799,00
ECCO - MX Slip-on sko (Sort) - 40
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ECCOEAN: 0194890725409 Varenummer (SKU): 8757800203780168 Kategori:

ECCO – MX Slip-on sko (Sort) – 40

Er du på udkig efter nyt Sko grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er ECCO – MX Slip-on sko (Sort) – 40 fra producenten ECCO øjensynligt det helt rette for dig. Med ECCO – MX Slip-on sko (Sort) – 40 er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med ECCO – MX Slip-on sko (Sort) – 40 i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx ECCO – MX Slip-on sko (Sort) – 40 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

194890725409