ECCO – SP.1 Lite sandal (Hvid) – 36

SP.1 Lite sandal fra ECCO er designet med fokus på komfort, letvægt og justerbarhed. En ekstra tyk sål med ECCO SHOCK POINT-teknologi giver stødabsorbering, støtte og komfort hele dagen, mens en mikrofiberbeklædt fodseng med trædepuder af tekstil sikrer, at dine fødder føles bløde og behagelige. Denne skønne sandal er udstyret med en justerbar kilerem med velcro, så du får et perfekt fit og en støttende pasform. Den kommer i en stilfuld hvid farve og er et must-have til komfortabel fodtøj hverdag.

ECCO - SP.1 Lite sandal (Hvid) - 36
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ECCO
EAN: 0194890674943
Varenummer (SKU): 8757800000089018 Kategori:

ECCO – SP.1 Lite sandal (Hvid) – 36

Er du på udkig efter nyt Sandaler udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er ECCO – SP.1 Lite sandal (Hvid) – 36 fra brandet ECCO måske det helt rette for dig. Med ECCO – SP.1 Lite sandal (Hvid) – 36 er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med ECCO – SP.1 Lite sandal (Hvid) – 36 i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx ECCO – SP.1 Lite sandal (Hvid) – 36 online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

194890674943