Edelweiss Accessory Cord 2 mm / 10 m

“Rebsnor Edelweiss Accessory Cord på 2 mm er en alsidig og slidstærk nylonrebsnor. Den højfriktionsvævede struktur sikrer stærke knuder og godt greb. Perfekt til professionel brug. Leveres i 10 meters stykker.”

Edelweiss Accessory Cords Blisters 2mm10m - Klatreudstyr
3.5
Edelweiss Accessory Cords Blisters 2mm10m - Klatreudstyr
4
Edelweiss Accessory Cord 2 mm / 10 m
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Edelweiss
EAN: 3700288000118
Varenummer (SKU): 5776101093839472 Kategori:

Edelweiss Accessory Cord 2 mm / 10 m

Leder du efter nyt Rebsnor grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Edelweiss Accessory Cord 2 mm / 10 m fra brandet Edelweiss måske det helt rigtige til dig. Med Edelweiss Accessory Cord 2 mm / 10 m er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Edelweiss Accessory Cord 2 mm / 10 m i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Edelweiss Accessory Cord 2 mm / 10 m på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

3700288000118