Elwis Trusted S400 lommelygte

ELWIS "VAQS S400" LED Flashlight 400L Bruger 3xAAA batterier (700S400)
4.5
Elwis Pro S400 Lommelygte
4.5
Elwis Pro S400 Lommelygte
Elwis Pro S400 Lommelygte
3.5
Elwis Pro S400 Lommelygte
4
Elwis Pro S400 Lommelygte
4
Elwis Trusted S400 lommelygte
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Elwis Lighting
EAN: 5703296704007
Varenummer (SKU): 5576700194333393 Kategori:

Elwis Trusted S400 lommelygte

Er du på udkig efter nyt Lommelygte grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Elwis Trusted S400 lommelygte fra brandet Elwis Lighting måske det helt rette til dig. Med Elwis Trusted S400 lommelygte er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Elwis Trusted S400 lommelygte i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Elwis Trusted S400 lommelygte online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703296704007