Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Polar Blue)

Majoris termokrus 450ml af rustfrit stål fra Esbit er det perfekte alsidige vakuumkrus til at holde dig forsynet med koldt vand eller varm kaffe hele dagen. Det er ideelt til gåturen, rejsen, lange køreture og endda til arbejde. Rustfrie stål krus holder drikkevaren kølig eller varm længere, så du kan nyde din drink hele dagen.

Esbit - MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Polar Blue)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Esbit
EAN: 4260149871534
Varenummer (SKU): 8757800194113317 Kategorier: ,

Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Polar Blue)

Leder du efter nyt Esbit grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Polar Blue) fra brandet Esbit øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Polar Blue) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Polar Blue) i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Polar Blue) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4260149871534