Exped Dura 3R M liggeunderlag – Liggeunderlag og tilbehør

DKK kr. 1.077,00
kr. 1.539,00
Exped Dura 3R M M, Cypress
DKK kr. 1.259,00
kr. 1.799,00
Exped Dura 3R M (GREEN (CYPRESS GREEN))
4
DKK kr. 1.359,00
Exped - Dura 3R Liggeunderlag Medium
5
DKK kr. 1.439,00
Exped Dura 3R M liggeunderlag - Liggeunderlag og tilbehør
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ExpedEAN: 7640445454247 Varenummer (SKU): 10531700325946857 Kategori:

Exped Dura 3R M liggeunderlag – Liggeunderlag og tilbehør

Er du på udkig efter nyt Liggeunderlag udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Exped Dura 3R M liggeunderlag – Liggeunderlag og tilbehør fra producenten Exped måske det helt rette til dig. Med Exped Dura 3R M liggeunderlag – Liggeunderlag og tilbehør er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Exped Dura 3R M liggeunderlag – Liggeunderlag og tilbehør i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Exped Dura 3R M liggeunderlag – Liggeunderlag og tilbehør på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7640445454247