Tilbud

Fjällräven Abisko Three Season Regular Sovepose

DKK kr. 1.149,00
Fjällräven Abisko Three Seasons Regular
5
DKK kr. 1.199,00
Fjällräven Abisko Three Seasons sovepose, regular, -4° C - Soveposer og tilbehør
5
DKK kr. 1.199,00
kr. 1.499,00
Fjällräven Abisko - Three Seasons, Regular OneSize, Atlantic Blue
DKK kr. 1.199,20
kr. 1.499,00
Fjällräven Abisko Three Season Regular Sovepose
5
DKK kr. 1.499,95
Fjällräven Abisko Three Seasons, Atlantic Blue
5
DKK kr. 1.499,95
kr. 1.499,95
Fjällräven Abisko Three Seasons, Atlantic Blue
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7392158927906 Varenummer (SKU): 8437300193439912 Kategori:

Fjällräven Abisko Three Season Regular Sovepose

Er du på udkig efter nyt Fjällräven Sovepose grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Abisko Three Season Regular Sovepose fra producenten Fjällräven måske det helt rette for dig. Med Fjällräven Abisko Three Season Regular Sovepose er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Fjällräven Abisko Three Season Regular Sovepose i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Abisko Three Season Regular Sovepose online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7392158927906