Tilbud

Fjällräven Buck Fleece Mens, Graphite

To lommer foran med lynlås og en lomme på brystet er perfekt til at opbevare små ting. Stoffet er åndbart og behageligt mod huden. Fjällräven Buck Fleece Mens er det perfekte valg til det kolde vejr. Det er behageligt, stilfuldt og let at bære. Den er lavet med et afslappet snit, så du kan nyde stil og komfort hele året.

DKK kr. 1.049,95
kr. 1.499,95
Fjällräven Buck Fleece Mens, Graphite
5
DKK kr. 1.124,00
Fjällräven Buck Fleece
5
DKK kr. 1.199,00
Fjällräven Buck Fleece jakke-graphite-L - Fleecejakker
5
DKK kr. 1.199,20
kr. 1.499,00
Fjällräven Herre Buck Fleece Graphite L
5
DKK kr. 1.499,00
Fjällräven Buck fleece (Graphite, L)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7392158877904 Varenummer (SKU): 9613600968302166 Kategori:

Fjällräven Buck Fleece Mens, Graphite

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Fjällräven Buck Fleece Mens, Graphite fra producenten Fjällräven øjensynligt det helt rette til dig. Med Fjällräven Buck Fleece Mens, Graphite er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Fjällräven Buck Fleece Mens, Graphite i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Fjällräven Buck Fleece Mens, Graphite på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7392158877904