Tilbud

Fjällräven Byron Hat

DKK kr. 279,00
kr. 339,00
Fjällräven Byron strikket hue-autumn leaf - Hue
5
DKK kr. 365,00
kr. 429,00
Fjällräven Byron Hat OneSize, Autumn Leaf
DKK kr. 429,00
Fjällräven Byron Hat (Rød (AUTUMN LEAF/215) One size)
4
DKK kr. 429,00
Fjällräven Byron Hat
5
DKK kr. 429,00
Fjällräven Byron Hat (Autumn Leaf)
5
DKK kr. 429,95
Fjällräven Byron Hat
5
DKK kr. 429,95
kr. 429,95
Fjällräven Byron Hat S/M
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450390396 Varenummer (SKU): 5776101095920583 Kategorier: , ,

Fjällräven Byron Hat

Leder du efter nyt Hatte grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Fjällräven Byron Hat fra brandet Fjällräven måske det helt rette til dig. Med Fjällräven Byron Hat er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Byron Hat i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Fjällräven Byron Hat online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450390396