Fjällräven Kånken No. 2 16L-port – Skoletasker / -rygsække

Fjällräven Kånken No. 2 16L-port er en klassisk rygsæk med detaljer af læder. Den er lavet af G-1000 materiale og har ikke en polstret skulderrem eller bærbar lomme. En anden model med polstret skulderrem og bærbare lomme er også tilgængelig.

DKK kr. 950,00
Fjällräven Kånken No. 2 16L-port - Skoletasker / -rygsække
5
DKK kr. 1.199,00
Fjällräven Kånken No.2 (Rød (PORT/357) ONE SIZE)
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450857738 Varenummer (SKU): 10531701686863009 Kategori:

Fjällräven Kånken No. 2 16L-port – Skoletasker / -rygsække

Er du på udkig efter nyt Fjällräven Rygsække udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Kånken No. 2 16L-port – Skoletasker / -rygsække fra producenten Fjällräven øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Fjällräven Kånken No. 2 16L-port – Skoletasker / -rygsække er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Kånken No. 2 16L-port – Skoletasker / -rygsække i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Kånken No. 2 16L-port – Skoletasker / -rygsække på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450857738