Fjällräven Kånken No. 2-acorn – Skoletasker / -rygsække

Fjällräven Kånken No. 2-acorn – Skoletasker / -rygsække er en klassisk størrelse med detaljer i læder. Den er fremstillet af G-1000 materiale uden polstrede stropper og uden baglomme til den bærbare computer. Men der findes også en model med polstrede stropper og laptoplomme. Fjällräven Kånken No. 2-acorn giver dig et stilfuldt og slidstærkt design, som holder dine ting sikkert og tørt. Det er perfekt til skolegang og andre udendørs aktiviteter.

DKK kr. 899,00
Fjällräven Kånken No. 2
5
DKK kr. 950,00
Fjällräven Kånken No. 2-acorn - Skoletasker / -rygsække
5
DKK kr. 959,95
kr. 1.199,95
Fjällräven Kånken No.2
5
DKK kr. 1.049,00
kr. 1.199,00
Fjällräven Kånken Rygsæk No.2 Acorn
4.5
DKK kr. 1.199,00
Fjällräven Kånken No.2 (Brun (ACORN/166) ONE SIZE)
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450451370 Varenummer (SKU): 10531701961164815 Kategori:

Fjällräven Kånken No. 2-acorn – Skoletasker / -rygsække

Er du på udkig efter nyt Fjällräven Rygsække udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Fjällräven Kånken No. 2-acorn – Skoletasker / -rygsække fra brandet Fjällräven øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Fjällräven Kånken No. 2-acorn – Skoletasker / -rygsække er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Fjällräven Kånken No. 2-acorn – Skoletasker / -rygsække i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Fjällräven Kånken No. 2-acorn – Skoletasker / -rygsække på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450451370