Tilbud

Fjällräven Kånken No. 2 Black/Black taske – Skoletasker / -rygsække

Den sorte udgave af Fjällräven Kånken No. 2 er en stilfuld og praktisk hverdagsrygsæk. Detaljerne lavet af læder er i sort for at fuldende den moderne look. Den har en stor lomme, men er uden baglomme til bærbar. Hvis du er på udkig efter en rygsæk med plads til bærbar, kan du se vores Fjällräven Kånken No. 2 Laptop 15” her.

DKK kr. 979,95
kr. 1.299,95
Fjällräven Kånken No.2 Black
5
DKK kr. 1.099,00
Fjällräven Kånken No. 2 Black/Black taske - Skoletasker / -rygsække
5
DKK kr. 1.104,00
kr. 1.299,00
Fjällräven Kånken No. 2 Black OneSize, Black
DKK kr. 1.299,00
Fjällräven Kånken No. 2 Black (Sort (BLACK/550) ONE SIZE)
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450260354 Varenummer (SKU): 10531700712557265 Kategori:

Fjällräven Kånken No. 2 Black/Black taske – Skoletasker / -rygsække

Leder du efter nyt Fjällräven Rygsække grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Fjällräven Kånken No. 2 Black/Black taske – Skoletasker / -rygsække fra producenten Fjällräven øjensynligt det helt rette for dig. Med Fjällräven Kånken No. 2 Black/Black taske – Skoletasker / -rygsække er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Kånken No. 2 Black/Black taske – Skoletasker / -rygsække i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Fjällräven Kånken No. 2 Black/Black taske – Skoletasker / -rygsække online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450260354