Fjällräven Kånken No. 2-black – Skoletasker / -rygsække

Fjällräven Kånken No. 2-black – Skoletasker / -rygsække er klassisk og stilfuld. Tasken er lavet af G-1000 materiale og har detaljer i læder. Denne model er uden polstrede stropper og uden laptoplomme, men der findes en model med polstrede stropper og laptoplomme. Kånken No. 2-black er perfekt til daglig brug og er et must-have item til skolebrug.

DKK kr. 898,00
Fjällräven Kånken No. 2
5
DKK kr. 950,00
Fjällräven Kånken No. 2-black - Skoletasker / -rygsække
5
DKK kr. 959,95
kr. 1.199,95
Fjällräven Kånken No.2
5
DKK kr. 995,00
kr. 1.199,00
Fjällräven Kånken No. 2 OneSize, Black
DKK kr. 1.199,00
Rygsæk
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450022112 Varenummer (SKU): 10531701962658425 Kategori:

Fjällräven Kånken No. 2-black – Skoletasker / -rygsække

Er du på udkig efter nyt Fjällräven Rygsække udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Kånken No. 2-black – Skoletasker / -rygsække fra producenten Fjällräven måske det helt rette til dig. Med Fjällräven Kånken No. 2-black – Skoletasker / -rygsække er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Fjällräven Kånken No. 2-black – Skoletasker / -rygsække i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Fjällräven Kånken No. 2-black – Skoletasker / -rygsække online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7323450022112