Fjällräven Kaitum Fleece Womens, Deep Forest

Kaitum Fleece Trøje fra Fjällräven er et blødt og varmt valg til kolde vinterdage. Den er fremstillet af en shearling fleece, som giver ekstra god isolering og har 65% uld, som holder dig varm, regulerer fugt og har naturlige antibakterielle egenskaber. Denne trøje findes i et professionelt, dybe skovgrønt design og giver dig optimal komfort og stil.

DKK kr. 1.699,00
Fjällräven Womens Kaitum Fleece (Grøn (DEEP FOREST/662) XX-small)
4
DKK kr. 1.699,95
Fjällräven Kaitum Fleece Womens, Deep Forest
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450729455 Varenummer (SKU): 9613600131019162 Kategori:

Fjällräven Kaitum Fleece Womens, Deep Forest

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Fjällräven Kaitum Fleece Womens, Deep Forest fra brandet Fjällräven måske det helt rigtige for dig. Med Fjällräven Kaitum Fleece Womens, Deep Forest er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Fjällräven Kaitum Fleece Womens, Deep Forest i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Fjällräven Kaitum Fleece Womens, Deep Forest på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450729455