Fjällräven Lappland Friluft 45

Rygsækken er udstyret med en justerbar skulderrem og en hoftebælte, der sikrer en komfortabel pasform. Både skulderrem og hoftebælte kan justeres med kraftige YKK lynlåse, som gør det nemt og hurtigt at finde den bedst mulige pasform. Rygsækken har et stort rum, som kan åbnes helt igennem, og som er udstyret med et stort netlomme på forsiden og et mindre lomme på indersiden, hvor du kan opbevare dine vigtigste effekter. Ovenpå rygsækken er der et stort lomme, som gør det nemt at have de små ting med, du har brug for. Fjällräven Lappland Friluft 45 er perfekt til lange vandreture, hvor du har brug for et let og ventileret rygsæk.

Fjällräven Lappland Friluft 45
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fjällräven
EAN: 7323450347079
Varenummer (SKU): 9613601036275266 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Fjällräven´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Fjällräven Lappland Friluft 45

Leder du efter nyt Borde & stole grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Lappland Friluft 45 fra producenten Fjällräven øjensynligt det helt rette for dig. Med Fjällräven Lappland Friluft 45 er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Lappland Friluft 45 i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Lappland Friluft 45 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450347079