Fjällräven Övik Wallet / pengepung-leather cognac – Små tasker, punge, hoftetasker mm.

DKK kr. 439,20
kr. 549,00
Fjällräven Övik Pung Cognac
5
DKK kr. 449,00
Fjällräven Övik Wallet
5
DKK kr. 479,00
Fjällräven Övik Wallet / pengepung-leather cognac - Små tasker, punge, hoftetasker mm.
5
DKK kr. 599,00
Fjällräven Övik Wallet (Brun (LEATHER COGNAC/249) ONE SIZE)
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450091569 Varenummer (SKU): 10531700919723631 Kategori:

Fjällräven Övik Wallet / pengepung-leather cognac – Små tasker, punge, hoftetasker mm.

Er du på udkig efter nyt Fjällräven Rygsække udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Övik Wallet / pengepung-leather cognac – Små tasker, punge, hoftetasker mm. fra producenten Fjällräven øjensynligt det helt rette for dig. Med Fjällräven Övik Wallet / pengepung-leather cognac – Små tasker, punge, hoftetasker mm. er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Fjällräven Övik Wallet / pengepung-leather cognac – Små tasker, punge, hoftetasker mm. i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Övik Wallet / pengepung-leather cognac – Små tasker, punge, hoftetasker mm. online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450091569