Fjällräven Skule 28 L taske-navy – Skoletasker / -rygsække

Fjällräven Skule 28 L er en slidstærk, allround taske-navy / rygsæk med plads til en bærbar. Ideel til skole, arbejde, korte vandreture, rejsebrug m.m. Med flere funktioner, som gør denne rygsæk velegnet til lidt af hvert. Denne udgave har et rummeligt volumen på 28 liter, så du har masser af plads til at opbevare tingene. Fjällräven Skule 28 L er den perfekte følgesvend til din daglige rutine.

DKK kr. 679,20
kr. 849,00
Fjällräven Skule 28L Rygsæk Navy
5
DKK kr. 849,00
Rygsæk
DKK kr. 849,00
Fjällräven Skule 28 (Blå (NAVY/560) ONE SIZE)
4
DKK kr. 849,00
Fjällräven Skule 28 Backpack 28L Navy
4.5
DKK kr. 849,00
Fjällräven Skule 28 L. Rygsæk 15" laptop (Navy)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450785758 Varenummer (SKU): 10531700385012216 Kategori:

Fjällräven Skule 28 L taske-navy – Skoletasker / -rygsække

Er du på udkig efter nyt Fjällräven Rygsække udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Skule 28 L taske-navy – Skoletasker / -rygsække fra producenten Fjällräven måske det helt rette for dig. Med Fjällräven Skule 28 L taske-navy – Skoletasker / -rygsække er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Fjällräven Skule 28 L taske-navy – Skoletasker / -rygsække i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Skule 28 L taske-navy – Skoletasker / -rygsække på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450785758