Fjällräven Travel Pillow, Red

Fjällräven Travel Pillow, Red giver dig den ultimative rejseoplevelse. Den er lavet af et blødt, børstet polyester og er foret med Supreme MicroLoft, som giver den ekstra beskyttelse mod kulde nedefra. Den er let og kompakt, så den nemt kan fits i din rygsæk eller bagage. Den er lavet af kvalitetsmaterialer, så du kan nyde den komfort og støtte den giver. Den er særligt velegnet til overnatninger på korte ture eller camping. Fjällräven Travel Pillow, Red giver dig den bedste rejsekomfort.

DKK kr. 143,00
Fjällräven Travel Pillow / pude - Liggeunderlag og tilbehør
5
DKK kr. 179,00
Fjällräven Puffy Travel Pillow (Rød (RED/320))
4
DKK kr. 179,95
Fjällräven Travel Pillow, Red
5
DKK kr. 179,95
kr. 179,95
Fjällräven Travel Pillow, Red
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7392158958627 Varenummer (SKU): 9613600768468651 Kategori:

Fjällräven Travel Pillow, Red

Leder du efter nyt Soveposer grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Fjällräven Travel Pillow, Red fra brandet Fjällräven måske det helt rigtige til dig. Med Fjällräven Travel Pillow, Red er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Travel Pillow, Red i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Fjällräven Travel Pillow, Red online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7392158958627