Fjällräven Tree-Kånken 16 L-charcoal grey – Skoletasker / -rygsække

Fjällräven Tree-Kånken 16 L – Charcoal Grey er en miljøvenlig og let opdateret version af den klassiske Kånken standard rygsæk. Denne version af Kånken har nogle lysere markeringer, der giver en smuk rustik effekt til tasken. Tasken er lavet af robust, slidstærkt stof og har en langsgående lynlås med to-vejs træk, der gør det nemt at åbne tasken. Derudover er der et tekstilfor og en indvendig lomme til opbevaring af små genstande. Tasken har også justerbare skulderremme og stærkt reflekterende detaljer. Fjällräven Tree-Kånken er den perfekte rygsæk til skole eller hverdagsbrug.

DKK kr. 649,00
Fjällräven Tree-Kånken
5
DKK kr. 720,00
Fjällräven Tree-Kånken 16 L-charcoal grey - Skoletasker / -rygsække
5
DKK kr. 769,00
kr. 1.099,00
Fjällräven Tree-Kånken (2023) OneSize, Charcoal Grey
DKK kr. 824,00
kr. 1.099,00
Fjällräven Tree-kånken (Grå (CHARCOAL GREY/036) ONE SIZE)
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450719166 Varenummer (SKU): 10531701764601096 Kategori:

Fjällräven Tree-Kånken 16 L-charcoal grey – Skoletasker / -rygsække

Leder du efter nyt Fjällräven Rygsække udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Fjällräven Tree-Kånken 16 L-charcoal grey – Skoletasker / -rygsække fra brandet Fjällräven øjensynligt det helt rette til dig. Med Fjällräven Tree-Kånken 16 L-charcoal grey – Skoletasker / -rygsække er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Tree-Kånken 16 L-charcoal grey – Skoletasker / -rygsække i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Fjällräven Tree-Kånken 16 L-charcoal grey – Skoletasker / -rygsække på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450719166