Fjällräven Tree-Kånken 16 L-cloud grey – Skoletasker / -rygsække

Denne Fjällräven Tree-Kånken 16 L-cloud grey er en stærk, miljøvenlig og let opdateret version af den klassiske Kånken standard rygsæk. Det er lavet af bæredygtig G-1000® Heavy Duty Eco S fabric og er forsynet med to store, lomme-forede lommer med lynlås, en forlomme med lynlås og et forstærket bundpanel. Tasken er udstyret med en justerbar skulderrem og to komfortable bærehåndtag. Det er robust og slidstærkt, og har et flot rustikt udtryk på grund af de lysere markeringer, der har været der fra starten af. Denne rygsæk er ideel til dag-til-dag brug og er et godt valg til skolebrug.

DKK kr. 720,00
Fjällräven Tree-Kånken 16 L-cloud grey - Skoletasker / -rygsække
5
DKK kr. 769,00
kr. 1.099,00
Fjällräven Tree-Kånken (2023) OneSize, Cloud Grey
DKK kr. 1.099,00
Fjällräven Tree-kånken (Grå (CLOUD GREY/028) ONE SIZE)
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450719159 Varenummer (SKU): 10531700218703298 Kategori:

Fjällräven Tree-Kånken 16 L-cloud grey – Skoletasker / -rygsække

Leder du efter nyt Fjällräven Rygsække grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Tree-Kånken 16 L-cloud grey – Skoletasker / -rygsække fra producenten Fjällräven måske det helt rette for dig. Med Fjällräven Tree-Kånken 16 L-cloud grey – Skoletasker / -rygsække er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Fjällräven Tree-Kånken 16 L-cloud grey – Skoletasker / -rygsække i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Tree-Kånken 16 L-cloud grey – Skoletasker / -rygsække på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450719159