Fjällräven Tree-Kånken 16 L-lichen green – Skoletasker / -rygsække

Fjällräven Tree-Kånken 16L er en stærk, miljøvenlig og opdateret version af den klassiske Kånken-rygsæk. Denne smukke rygsæk har et flot rustikt udtryk med lyse markeringer, og er ideel til brug på skole, rejse og daglige aktiviteter. Den er produceret af robust G-1000 HeavyDuty Eco-stof og har en praktisk indre rumdeling med en lomme til en computer og en bæltelomme til sikkerhed. Tree-Kånken er et miljøvenligt valg, der er designet til at vare.

DKK kr. 649,00
Fjällräven Tree-Kånken
5
DKK kr. 720,00
Fjällräven Tree-Kånken 16 L-lichen green - Skoletasker / -rygsække
5
DKK kr. 824,00
kr. 1.099,00
Fjällräven Tree-kånken (GREEN (LICHEN GREEN/627) ONE SIZE)
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450719197 Varenummer (SKU): 10531701001593624 Kategori:

Fjällräven Tree-Kånken 16 L-lichen green – Skoletasker / -rygsække

Er du på udkig efter nyt Fjällräven Rygsække grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Tree-Kånken 16 L-lichen green – Skoletasker / -rygsække fra producenten Fjällräven måske det helt rette for dig. Med Fjällräven Tree-Kånken 16 L-lichen green – Skoletasker / -rygsække er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Tree-Kånken 16 L-lichen green – Skoletasker / -rygsække i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Tree-Kånken 16 L-lichen green – Skoletasker / -rygsække online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7323450719197