Fjällräven Tree-Kånken 16 L-waterfall blue – Skoletasker / -rygsække

Fjällräven Tree-Kånken 16 L-waterfall blue er en stærk, miljøvenlig og let opdateret version af den klassiske Kånken standard rygsæk. Det er lavet af robust G-1000 HeavyDuty Eco, som er lavet af genanvendte polyester og økologisk bomuld. Tasken er udstyret med lysere markeringer, som giver tasken et flot rustikt udtryk. Denne rygsæk er ideel til alle daglige aktiviteter, fra skole til daglig transport. Den har et stort, rummeligt hovedrum samt to praktiske sidelommer med lynlås til let adgang til dine ejendele. Den er desuden udstyret med en justerbar og komfortabel rygskjold, som giver god støtte. Fjällräven Tree-Kånken 16 L-waterfall blue er perfekt til alle, der søger en miljøvenlig, stilfuld og funktionel rygsæk.

DKK kr. 720,00
Fjällräven Tree-Kånken 16 L-waterfall blue - Skoletasker / -rygsække
5
DKK kr. 1.099,00
Fjällräven Tree-kånken (Blå (WATERFALL BLUE/536) ONE SIZE)
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450786410 Varenummer (SKU): 10531700824338814 Kategori:

Fjällräven Tree-Kånken 16 L-waterfall blue – Skoletasker / -rygsække

Er du på udkig efter nyt Fjällräven Rygsække udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Fjällräven Tree-Kånken 16 L-waterfall blue – Skoletasker / -rygsække fra brandet Fjällräven øjensynligt det helt rette til dig. Med Fjällräven Tree-Kånken 16 L-waterfall blue – Skoletasker / -rygsække er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Tree-Kånken 16 L-waterfall blue – Skoletasker / -rygsække i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Fjällräven Tree-Kånken 16 L-waterfall blue – Skoletasker / -rygsække på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450786410