Fjällräven Vidda Pro Trousers Women

Fjällräven Vidda Pro Bukser til kvinder er blevet opdateret med en forbedret pasform til efteråret 2023. Denne nye model har en mere velsiddende skæring omkring taljen og lårene, hvilket giver en professionel og behagelig pasform. Læs mere om den nye pasform og forskellene fra den gamle model her.

DKK kr. 1.274,00
Fjällräven Vidda Pro Trousers Women
5
DKK kr. 1.699,95
Fjällräven Vidda Pro Trousers Womens, Black
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fjällräven
EAN: 7323450926847
Varenummer (SKU): 5776101097218733 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Fjällräven´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Fjällräven Vidda Pro Trousers Women

Er du på udkig efter nyt Fjällräven bukser grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Vidda Pro Trousers Women fra brandet Fjällräven øjensynligt det helt rette til dig. Med Fjällräven Vidda Pro Trousers Women er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Fjällräven Vidda Pro Trousers Women i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Vidda Pro Trousers Women online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7323450926847