Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Long

Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Long er den perfekte buks til professionelle mænd. Med en slankere pasform og smarte ventilationsåbninger på hver side, får du både stil og komfort. Disse bukser er ideelle til enhver arbejdsdag eller udendørs eventyr.

DKK kr. 996,00
Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Long
5
DKK kr. 1.259,95
kr. 1.799,95
Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Mens, Black
5
DKK kr. 1.349,00
kr. 1.799,00
Fjällräven Mens Vidda Pro Ventilated Trousers Long (Sort (BLACK/550) 46)
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fjällräven
EAN: 7323450523527
Varenummer (SKU): 5776101063872597 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Fjällräven´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Long

Er du på udkig efter nyt Fjällräven bukser grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Long fra producenten Fjällräven måske det helt rigtige for dig. Med Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Long er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Long i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Long online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450523527