Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket Mens, Green

Få hårdfør beskyttelse mod elementerne med Fjällraven Vidda Pro Wool Padded Jacket. Denne slidstærke herrejakke er fremstillet af G-1000 Eco, der er en stærk kombination af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. Jakken har en indvendig foring af varm uld, der holder dig varm og komfortabel i al slags vejr. På fronten har den to-vejs lynlås, der er forstærket med G-1000 Eco-materiale for ekstra holdbarhed. Derudover har den to store lommer med klapslukning på siden og en velcrolukket lomme på ærmet. Denne robuste vinterjakke fra Fjällraven giver dig god beskyttelse mod elementerne, så du kan nyde frisk luft og natur på de koldeste dage.

Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket Mens, Green
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fjällräven
EAN: 7323450638375
Varenummer (SKU): 9613601770595103 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Fjällräven´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket Mens, Green

Leder du efter nyt Vinterjakker grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket Mens, Green fra producenten Fjällräven måske det helt rette for dig. Med Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket Mens, Green er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket Mens, Green i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket Mens, Green på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450638375