Gear Aid Zipper Lubricant Stick, 2 x 4,5 g

Gear Aid Zipper Lubricant Stick er en profesionel løsning til vedligeholdelse af vandtætte lynlåse på telte til 2-4 personer. Med to cylindre på 4,5 g hver, indeholder den nødvendigt olie til at forhindre rust og klip, samt gøre lynlåsen smidig og let at åbne og lukke. Ved at anvende denne Zip Tech Solid flere gange om året, kan du sikre, at dit telt altid fungerer optimalt.

Gear Aid Zipper Lubricant Stick, 2 x 4,5 g
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gear Aid
EAN: 021563911206
Varenummer (SKU): 5776101062754135 Kategorier: ,

Gear Aid Zipper Lubricant Stick, 2 x 4,5 g

Er du på udkig efter nyt Telte til 2-4 personer udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Gear Aid Zipper Lubricant Stick, 2 x 4,5 g fra producenten Gear Aid øjensynligt det helt rette til dig. Med Gear Aid Zipper Lubricant Stick, 2 x 4,5 g er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Gear Aid Zipper Lubricant Stick, 2 x 4,5 g i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Gear Aid Zipper Lubricant Stick, 2 x 4,5 g på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

21563911206