Geoff Anderson Merino Fleece Balaclava

Geoff Anderson Merino Fleece Balaclava giver dig den ultimative beskyttelse mod de barske vintervejr. Den er fremstillet af 53 % børstet, luksuriøs, blød merinoul, som giver en behagelig og lun trøje til at dække dit hoved. Designet har en let pasform, der sidder tæt omkring dit hoved og hjælper med at isolere kulden uden at begrænse din bevægelsesfrihed. Balaclavas huer er perfekte til alle udendørs aktiviteter, hvor du har brug for ekstra beskyttelse mod kulden. Denne model fra Geoff Anderson kommer i farven Professional og vil give dig den ultimative komfort med en ægte luksuriøs følelse.

DKK kr. 149,00
kr. 299,00
Geoff Anderson Merino Balaclava Fleece Sort
5
DKK kr. 149,00
Geoff Anderson TechnicalMerino -Merino Fleece Balaclava
4.5
DKK kr. 150,00
kr. 299,00
Geoff Anderson Merino Fleece Balaclava
5
DKK kr. 299,00
Geoff Anderson Balaclava
4.5
DKK kr. 300,00
Geoff Anderson Merino Fleece Balaclava
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Geoff AndersonEAN: 5708058023938 Varenummer (SKU): 8437300193431995 Kategorier: ,

Geoff Anderson Merino Fleece Balaclava

Er du på udkig efter nyt Huer udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Geoff Anderson Merino Fleece Balaclava fra brandet Geoff Anderson øjensynligt det helt rette til dig. Med Geoff Anderson Merino Fleece Balaclava er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Geoff Anderson Merino Fleece Balaclava i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Geoff Anderson Merino Fleece Balaclava på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5708058023938