Gerber Asada Folding Knife

Vi kan ikke komme udenom det – små foldbare knive som lommeknive er simpelthen cool! Og denne patenterede Asada Folding Knife fra Gerber tager det til det næste niveau med sin maskinfræsning og teksturerede håndtag, som fylder minst muligt i lommen, ligesom den kompakte størrelse, der gør det let at bære med dig overalt. Denne lommekniv er udstyret med et kompakt, rustfrit stålblad med en skarpe og holdbare kant, mens det trækkede skæfte er designet til at tilføje yderligere komfort og stil. Denne Gerber Asada Folding Knife er den perfekte ledsager til dagligdagen, og den vil lade dig arbejde professionelt.

DKK kr. 374,00
Gerber Asada Folding Knife
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gerber
EAN: 013658162556
Varenummer (SKU): 5776101095959983 Kategori:

Gerber Asada Folding Knife

Leder du efter nyt Foldeknive udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Gerber Asada Folding Knife fra producenten Gerber øjensynligt det helt rette til dig. Med Gerber Asada Folding Knife er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Gerber Asada Folding Knife i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Gerber Asada Folding Knife på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

13658162556