Gerber FlatIron Clip Folding Knife

Dette robuste knivblad fra Gerber er noget af det mest unikke og alsidige tilgængeligt, og den er udstyret med en enkelt knap for let at åbne og lukke. Det smukke, holdbare matte finish er perfekt til at følge dig på enhver vandretur, campingtur og anden aktivitet udenfor. Det buede greb med G-10 skalaer giver et godt greb, mens den længde på 4 tommer giver den perfekte balance mellem styrke og komfort. FlatIron Clip Folding Knife fra Gerber er et must-have til enhver knivsamling.

DKK kr. 337,00
Gerber FlatIron Clip Folding Knife
DKK kr. 449,00
Gerber Flatiron Foldekniv
4.5
DKK kr. 449,00
Gerber Flatiron Foldekniv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gerber
EAN: 013658158283
Varenummer (SKU): 5776101094741164 Kategori:

Gerber FlatIron Clip Folding Knife

Leder du efter nyt Foldeknive udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Gerber FlatIron Clip Folding Knife fra producenten Gerber måske det helt rette for dig. Med Gerber FlatIron Clip Folding Knife er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Gerber FlatIron Clip Folding Knife i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Gerber FlatIron Clip Folding Knife online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

13658158283