Gerber Mini Paraframe

Denne Gerber Mini Paraframe foldekniv er et must-have til professionelle. Med en vægt på kun 43 gram og et gedigent materiale, der kan holde til det hårde brug, er den ideel til dagligt brug. I udslået længde er Mini Paraframe 13,34 cm, hvor det stærke knivblad af 7Cr17MoV-stål er 5 cm i længden. Med denne kniv får du stil og robusthed i én.

DKK kr. 112,00
Gerber Mini Paraframe
DKK kr. 149,00
Gerber - Paraframe Mini foldekniv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GerberEAN: 013658157477 Varenummer (SKU): 5776101062722451 Kategori:

Gerber Mini Paraframe

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Gerber Mini Paraframe fra brandet Gerber øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Gerber Mini Paraframe er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Gerber Mini Paraframe i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Gerber Mini Paraframe på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

13658157477