Gerber – Strongarm Fixed Coyote Serrated (Grøn)

Gerber Strongarm Fixed Coyote Serrated (Grøn) er en ikonisk kniv, der er Gerbers bedst sælgende faste klinge. Den er lavet af 420HC stål, så den er robust og modstandsdygtig overfor korrosion og skade. Den gummibelagte diamanttekstur greb giver et sikkert og behageligt greb, selv i selv de mest barske forhold. Den MOLLE-kompatible multi-mount sheath-system giver et professionelt udseende og let adgang til kniven. Denne kniv vil være en pålidelig kammerat igennem årtier.

Gerber - StrongArm Fixed Serrated Kniv Coyote
5
Gerber - Strongarm Fixed Coyote Serrated (Grøn)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gerber
EAN: 013658157835
Varenummer (SKU): 8757800201302695 Kategorier: ,

Gerber – Strongarm Fixed Coyote Serrated (Grøn)

Er du på udkig efter nyt Borde & stole grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Gerber – Strongarm Fixed Coyote Serrated (Grøn) fra brandet Gerber måske det helt rette for dig. Med Gerber – Strongarm Fixed Coyote Serrated (Grøn) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Gerber – Strongarm Fixed Coyote Serrated (Grøn) i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Gerber – Strongarm Fixed Coyote Serrated (Grøn) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

13658157835