Gerber – Strongarm Fixed Serrated sort (Sort)

Den ikoniske Strongarm er Gerbers mest solgte faste kniv af en grund. Med en fuld tang, 420HC stålklinge og gummibelagt diamant-tekstur greb, er dette en kniv, som du kan stole på i årtier fremover. Det MOLLE-kompatible multi-mount sheath-system gør det den perfekte kniv til både professionelle og erfarne knivbrugere. Stolen er slidstærk, robust og kompakt – den er perfekt til daglig anvendelse. Dette er en kvalitetskniv, der vil holde gennem mange år.

Gerber - Strongarm Fixed Serrated sort (Sort)
5
Gerber - StrongArm Fixed Serrated Kniv Sort
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gerber
EAN: 013658157767
Varenummer (SKU): 8757800201308240 Kategorier: ,

Gerber – Strongarm Fixed Serrated sort (Sort)

Leder du efter nyt Borde & stole grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Gerber – Strongarm Fixed Serrated sort (Sort) fra brandet Gerber øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Gerber – Strongarm Fixed Serrated sort (Sort) er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Gerber – Strongarm Fixed Serrated sort (Sort) i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Gerber – Strongarm Fixed Serrated sort (Sort) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

13658157767