Grand Canyon Fairbanks 205 Mummy

Grand Canyon Fairbanks 205 Mummy er den ideelle sovepose til eventyrlystne folk, der søger en vandtæt og åndbar løsning til overnatninger i det fri. Dens helt vandtætte underside sikrer åndbarhed og varme, så du kan nyde en komfortabel nats søvn, selv når vejret er køligt. Den lave vægt og sammenpakning gør det nemt at transportere denne sovepose, og den robuste konstruktion giver et optimalt komfortniveau. Grand Canyon Fairbanks 205 Mummy er det perfekte valg for eventyrlystne sjæle, der søger en god sovepose til et udendørseventyr.

DKK kr. 415,00
Grand Canyon Fairbanks 205 Mummy
5
DKK kr. 479,00
Grand Canyon - Fairbanks 205 Sovepose Grøn
5
DKK kr. 599,00
kr. 599,00
Canyon Sovepose
DKK kr. 1.354,00
kr. 1.354,00
Grand Canyon Sleeping Bag FAIRBANKS 205 green (340021)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Grand CanyonEAN: 5703384087869 Varenummer (SKU): 5776101094842735 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Grand Canyon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Grand Canyon Fairbanks 205 Mummy

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Grand Canyon Fairbanks 205 Mummy fra brandet Grand Canyon øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Grand Canyon Fairbanks 205 Mummy er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Grand Canyon Fairbanks 205 Mummy i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Grand Canyon Fairbanks 205 Mummy online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384087869