Green Comfort Rain Rafaell Womens, Red

Green Comfort Rain Rafaell Womens, Red er en professionel kortskaftet dame gummistøvle med neopren-paneler i begge sider. Med en rem både for og bag er denne støvle nem at trække på og få af igen, uden at du skal tænke på at løsne eller stramme. Perfekt til at holde dine fødder tørre og komfortable i regnvejr.

DKK kr. 579,00
Green Comfort Rain Women gummistøvler, red-37 - Gummistøvler
5
DKK kr. 699,00
Rød luksus gummistøvle med svangstøtte fra Green Comfort - 37
4.5
DKK kr. 699,95
Green Comfort Rain Rafaell Womens, Red
5
DKK kr. 699,95
kr. 699,95
Green Comfort Rain Rafaell Womens, Red 39
5
DKK kr. 700,00
kr. 700,00
Green Comfort Rain Rubberboot Plain 741001-Q63-020 RED 37
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Green Comfort
EAN: 5707302851983
Varenummer (SKU): 9613601125774784 Kategorier: ,

Green Comfort Rain Rafaell Womens, Red

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Green Comfort Rain Rafaell Womens, Red fra producenten Green Comfort øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Green Comfort Rain Rafaell Womens, Red er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Green Comfort Rain Rafaell Womens, Red i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Green Comfort Rain Rafaell Womens, Red på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5707302851983