Haglöfs Astral GTX® Pant

Haglöfs Astral GTX® Pant er en ægte slider af en regnbuks! Denne buks er kendt for sin tekniske funktionalitet, slidstyrke og rimelige pris. Perfekt til professionelle, der kræver høj kvalitet og beskyttelse mod elementerne.

DKK kr. 1.198,00
Haglöfs Astral GTX® Pant
5
DKK kr. 1.199,00
kr. 1.999,00
Haglöfs Astral Gore-Tex Pant Men M, True Black Regular
DKK kr. 1.700,00
kr. 1.700,00
Haglöfs Astral GTX Pant Men True Black M male
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Haglöfs
EAN: 7318841317717
Varenummer (SKU): 5776101095885935 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Haglöfs´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Haglöfs Astral GTX® Pant

Leder du efter nyt Skalbukser udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Haglöfs Astral GTX® Pant fra producenten Haglöfs øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Haglöfs Astral GTX® Pant er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Haglöfs Astral GTX® Pant i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Haglöfs Astral GTX® Pant online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318841317717