Haglöfs Astral GTX® Pant Women

DKK kr. 1.190,00
kr. 1.999,00
Haglöfs Astral Gore-Tex Pant Women L, True Black Regular
DKK kr. 1.198,00
Haglöfs Astral GTX® Pant Women
5
DKK kr. 1.399,00
kr. 1.999,00
Haglöfs Womens Astral GTX Pant (Sort (TRUE BLACK) Large)
4
DKK kr. 1.700,00
kr. 1.700,00
Haglöfs Astral GTX Pant Women True Black L female
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Haglöfs
EAN: 7318841317885
Varenummer (SKU): 5776101095885962 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Haglöfs´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Haglöfs Astral GTX® Pant Women

Er du på udkig efter nyt Skalbukser udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Haglöfs Astral GTX® Pant Women fra brandet Haglöfs øjensynligt det helt rette til dig. Med Haglöfs Astral GTX® Pant Women er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Haglöfs Astral GTX® Pant Women i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Haglöfs Astral GTX® Pant Women online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318841317885