Haglöfs Bow Glove

DKK kr. 199,00
kr. 499,00
Haglöfs Bow GORE-TEX INFINIUM med WINDSTOPPER® Glove True Black 604441-2C5 Str. 6
5
DKK kr. 275,00
Haglöfs Bow Glove
5
DKK kr. 329,00
kr. 549,00
Haglöfs Bow Glove 6, True Black
DKK kr. 385,00
kr. 385,00
Haglöfs Bow Glove True Black 39 1/3 unisex
DKK kr. 500,00
Bow Handske med GORE-TEX INFINIUM™ og WINDSTOPPER® Teknologi
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HaglöfsEAN: 7318841237794 Varenummer (SKU): 5776101063975827 Kategori:

Haglöfs Bow Glove

Er du på udkig efter nyt Luffer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Haglöfs Bow Glove fra brandet Haglöfs øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Haglöfs Bow Glove er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Haglöfs Bow Glove i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Haglöfs Bow Glove på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318841237794