Haglöfs Lumi Form Pant

Haglöfs Lumi Form Pant er en alsidig skalbuks til vintereventyr. Den er velsiddende, slidstærk og perfekt til skiture. Med det gedigne materialevalg er den designet til at følge dig på mange vinterture.

DKK kr. 1.548,00
Haglöfs Lumi Form Pant
DKK kr. 1.540,00
kr. 2.200,00
Haglöfs Lumi Form Pant Men True Black XXL male
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Haglöfs
EAN: 7318841299570
Varenummer (SKU): 5776101097293980 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Haglöfs´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Haglöfs Lumi Form Pant

Er du på udkig efter nyt Skalbukser grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Haglöfs Lumi Form Pant fra producenten Haglöfs øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Haglöfs Lumi Form Pant er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Haglöfs Lumi Form Pant i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Haglöfs Lumi Form Pant på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318841299570