Haglöfs Lumi Insulated Jacket

Haglöfs Lumi Insulated Jacket er en teknisk og veludstyret fiberjakke fra svenske Haglöfs. Den er fremstillet i miljøvenlige genbrugsmaterialer og tilbyder en lækker pasform samt rigelig plads. Perfekt til skiture eller fritidsbrug, og til en fornuftig pris!

DKK kr. 1.740,00
kr. 2.900,00
Haglöfs Lumi Insulated Jacket Men Olive Green L male
DKK kr. 2.096,00
Haglöfs Lumi Insulated Jacket
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Haglöfs
EAN: 7318841507255
Varenummer (SKU): 5776101096211378 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Haglöfs´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Haglöfs Lumi Insulated Jacket

Leder du efter nyt Fiberjakker udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Haglöfs Lumi Insulated Jacket fra producenten Haglöfs øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Haglöfs Lumi Insulated Jacket er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Haglöfs Lumi Insulated Jacket i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Haglöfs Lumi Insulated Jacket online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318841507255