Haglöfs Malung Beanie

Den eksklusive Malung Beanie fra Haglöfs er den perfekte hue til at holde dig varm og komfortabel. Den er lavet af en lun og varmeregulerende strikblanding af uld, polyester og Polylana® Fiber, som giver optimal varme. Den har en smuk og stilfuld ribstrik, som gør den både behagelig og fashionable at have på. Den kommer i en række forskellige farver, der passer til enhver garderobe. Malung Beanie er perfekt til kolde vinterdage og stadig trendy nok til at tage på en tur.

DKK kr. 149,95
kr. 345,00
Haglöfs Malung Beanie Hue Concrete 6054672A5005
5
DKK kr. 175,00
Haglöfs Malung Beanie
5
DKK kr. 259,00
kr. 399,00
Haglöfs Malung Beanie OneSize, Concrete
DKK kr. 372,00
Haglofs Beanie Malung Grå Mand
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HaglöfsEAN: 7318841558400 Varenummer (SKU): 5776101096207256 Kategorier: ,

Haglöfs Malung Beanie

Er du på udkig efter nyt Huer grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Haglöfs Malung Beanie fra producenten Haglöfs øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Haglöfs Malung Beanie er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Haglöfs Malung Beanie i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Haglöfs Malung Beanie online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318841558400